Interaktiv undersökning av andragradsfunktioner


Matematik B - NV09FMTTidigare har jag nämnt att andragradsfunktionerna är ett av huvudmomenten i Matematik B. För att underlätta instuderingen av dessa har jag gjort i ordning en interaktiv demonstration som kan laddas ned här .
Denna demonstration kräver programmet Mathematica Player Wolfram CDF-Player (vilket är gratis och kan laddas ned här). Mathematica Player finns redan installerat på skolans datorer. När du hämtat den interaktiva demonstrationen öppnar du den i Mathematica Player. Vi kommer även att gå igenom undersökningen på en av mattelektionerna.

Interaktiv undersökning av andragradsfunktioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s