Planering för avsnitten Sannolikhet och Statistik

Matematik B - NV09FMTVälkomna tillbaka från Påsklovet!

Så har det blivit dags för de sista kapitlen i Matematik B – Sannolikhet och Statistik. Jag tror att jag hade gjort en alltför optimistisk terminsplanering i början av terminen; jag räknar nog med att vi behöver fyra veckor för dessa båda kapitel. Mattelektionerna drabbas också hårt av resursdagar under vecka 16, vilket gör att schemat blir lite mer pressat än jag tänkt mig. Men; jag tror att vi ska klara av det också!

Beträffande MVG-delen av Prov 2 så kommer vi att göra den fredagen den 16 april av orsaker jag kommer att komma in på under nästa lektion. Det innebär att vi kommer att ha ”vanliga” lektioner på måndag och tisdag under vecka 15.

Beträffande de närmaste halvklasslektionerna kommer Grupp 2 att göra en lite laboration som har med sannolikhet att göra tisdagen den 13 april kl. 16 – 17, grupp 1 åtnjuter denna förmån tisdagen därpå; den 20 april.

Planeringen för avsnitten bifogas nedan!

Planering Sannolikhet och statistik.pdf

Kommentera gärna, markdown-formatering OK.