Slutet av kursen

Fysik A - NV09FMTNu börjar slutexamineringsfasen av fysikkursen. Vecka 48, med start må. 29 november, är det experimentellt prov för Grupp 2. Grupp 1 gör sitt prov fredagen den 3 december. Fredagen den 10 december är det gemensamt kursprov. Onsdagarna den 1 december och 8 december arbetar vi med ett par gamla kursprov som är offentliga.

Sedan är det inte många dagar kvar av kursen (den fortsätter en vecka efter jullovet). Då kommer vi att göra en översikt av de fundamentala krafterna i naturen samt lite om universums utveckling…

Jag rekommenderar att gå bakåt i bloggen och titta på det vi gått igenom sedan kursens början. Vi ska som sagt arbeta med ett par gamla kursprov under tiden som är kvar till provet. Jag kommer att dela ut kopior på dessa på onsdag, men för dig som inte kan ge dig till tåls finns det länkar här.

Kommentera gärna, markdown-formatering OK.