Nytt tema på bloggen


Idag uppdaterade jag bloggen med ett nytt tema. Det minimalistiska Minnow-temat, ser lovande ut för de fysiktips (kanske för både lärare och elever) jag så småningom tänker mig att publicera. Jag kommer förmodligen att lägga till någon passande bild i bloggens sidhuvud.

Eftersom just detta inlägg inte kategoriserar under något av mina skolämnen, vill jag passa på att pröva att lägga in ett par färgrika bilder som kontrasterar mot den ganska så svartvita (men förhoppningsvis ändå läsvänliga) designen.

Autumn colors

Sushi

Det blev ju rätt snyggt, om jag får säga det själv 🙂

Nästa inlägg blir nog om någon fysiklaboration!

Nytt tema på bloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s