Lutande plan


Fysik 1 - NA11FMIdag gick vi igenom krafterna som verkar på ett föremål som ligger på ett lutande plan. Här finns en simulering på det, som tar upp det ur en rörelseaspekt. Denna simulering kräver tilläggsprogrammet Wolfram CDF Player. Teorin med en tydlig figur och formler finns i detta häfte. I övrigt gällde en laboration (separata instruktioner delades ut på lektionen), där det gällde att undersöka några egenskaper hos krafter. Slutligen att arbeta med eventuella resterande rekommenderade uppgifter från tidigare i veckan (se planeringenen).

Lutande plan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s